Boksläpp 14 november!

SHF:s bokprojekt med Jan Nilsson som författare kommer att presenteras på boksläppet torsdagen den 14 november på Strömstads museum.

SHF, Jan Nilsson och inbjudna gäster kommer att närvara på premiärvisningen med början kl. 18.00. Jan Nilsson har gjort en gedigen research om uppseendeväckande kriminal- och rättegångsfall i norra Bohuslän från senare delen av 1800-talet. Titeln på boken är ”Hemskheter i Hogdal, Lommeland och Tjernö”.

Alla intresserade inbjuds att delta på boksläppet. Det är Strömstads Historieförening som svarar för försäljningen av boken och på premiärkvällen kan boken köpas till ett starkt reducerat pris. I övrigt kommer man att kunna inhandla boken på museet och i Strömstads bokhandel.

Välkomna alltså till en afton med spännande lokalhistoria!

Kvällens filmförevisning startar efter boksläppet.